Totaal aantal pageviews

zondag 28 maart 2010

Kabeljauw met tomaten-courgettesaus


4 personen

Ingrediƫnten
  • 600 gram kabeljauw
  • 1 courgette, in stukken gesneden
  • 1 ui, gesnipperd
  • 500 gram biologische tomatenpulp
  • 2 el. gedroogde oregano

Verhit de olie, draai het vuur laag. Fruit de ui 3 minuten en voeg de courgette toe. Voeg na ongeveer 5 minuten de tomatenpulp en de oregano toe. Na 20 minuten zacht pruttelen is de saus klaar.

Vet een schaal in met olijfolie. Leg daar de kabeljauw op en bestrooi met zout en peper uit de molen. Verdeel de saus over de vis en zet de schaal in de voorverwarmde oven (200C) tot de vis gaar is (20-25 minuten).

Lekker met (zilvervlies) rijst en salade.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten